+32 477/96.96.61 •

'T Vergeet Mij Nietje

Een groot deel van ons leven brengen we door op het werk of in functie van het werk.  Uiteraard willen we daar dan gelukkig zijn.

We streven met z'n allen naar werkgeluk, maar hoe bereiken we dat in een maatschappij waar de werkdruk het werkgeluk vaak in de weg lijkt te staan? 

Door de juiste keuze te maken en de juiste mindset te vinden, is het echt wel mogelijk! We gaan samen met jou op weg in jouw zoektocht naar professioneel geluk. 

Zoek jij naar jouw droomjob? Ze bestaat als jij ervoor open staat!  Loopbaanbegeleiding of jobcoaching kan jou helpen tijdens die zoektocht.

Onze specialiteit is de zorgsector, maar we zijn van alle markten thuis.

Dankzij de loopbaancheques kan dit traject zelfs heel voordelig voor jou zijn!

De eerste loopbaancheque geeft jou recht op 4 uur coaching en dit voor amper 40 Euro. De tweede cheque kost eveneens 40 Euro en geeft jou recht op nog eens 3 uur loopbaancoaching. 

Je kan ze aanvragen via deze link: https://www.vdab.be/loopbaancheques

Los van loopbaanbegeleiding of voorafgaand aan loopbaanbegeleiding kan je ook bij ons terecht voor coaching in kader van burn-out, burn-in of bore-out. 

 

Als de werkdruk, al dan niet gecombineerd met overige stressoren, gedurende lange tijd te hoog blijft, raak je uit balans. De energie stroomt weg door de grote energievragers en er zijn onvoldoende energiegevers in jouw leven, zodat de batterij leeg loopt. Je gaat in burn-out. Herstellen van een burn-out en zich terug een juiste plaats weten te vinden op de arbeidsmarkt is een complex proces, waarin men de nodige ondersteuning nodig heeft.

 

Vaak gaat aan een burn-out een burn-in vooraf. Je weet dan rationeel dat je eigenlijk over je eigen grenzen aan het gaan bent, maar toch sta je jezelf niet toe om halt te houden. Je blijft in het rood rijden totdat de motor van jouw wagen ontploft en je tot stilstand brengt.  

Een andere situatie, waarin jouw job een last kan worden, is bore-out. Je haalt geen voldoening uit je werk. Je verveelt je en je mist uitdaging. Ook biedt jouw job jou geen groeiperspectief meer. Je kan dan het gevoel hebben dat je er jouw tijd aan het verliezen bent. Dit kan leiden tot dezelfde symptomen als burn-out. 

 

Omdat jouw job een onvergetelijke ervaring zou worden, zijn en blijven...

 

Contacteer ons vrijblijvend Uw berichtje