+32 477/96.96.61 •

'T Vergeet Mij Nietje

Een groot deel van ons leven brengen we door op het "werk".  Uiteraard willen we daar dan gelukkig zijn.

We streven met z'n allen naar werkgeluk, maar hoe bereiken we dat in een maatschappij waar de werkdruk het werkgeluk vaak in de weg lijkt te staan? 

Door de juiste keuze te maken en de juiste mindset te vinden, is het echt wel mogelijk! We gaan samen met jou op weg.  

Zoek jij naar jouw droomjob? Ze bestaat als jij ervoor open staat!  Loopbaanbegeleiding of jobcoaching kan jou hierbij helpen.

Onze specialiteit is de zorgsector, maar we zijn van alle markten thuis.

Dankzij de loopbaancheques kan dit traject zelfs heel voordelig voor jou zijn! Je kan ze aanvragen via deze link: https://www.vdab.be/loopbaancheques

Los van loopbaanbegeleiding of voorafgaand aan loopbaanbegeleiding kan men ook bij ons terecht voor coaching in kader van burn-out.

Als de werkdruk, al dan niet gecombineerd met overige stressoren, gedurende lange tijd te hoog blijft, raakt men uit balans. De energie stroomt weg door de grote energievragers en er zijn onvoldoende energiegevers in iemands zijn leven, zodat de batterij leeg loopt. Men gaat in burn-out. Herstellen van een burn-out en zich terug een juiste plaats weten te vinden op de arbeidsmarkt is een complex proces, waarin men de nodige ondersteuning nodig heeft.

 

Omdat jouw job een onvergetelijke ervaring zou worden, zijn en blijven...

 

Contacteer ons vrijblijvend Uw berichtje