+32 477/96.96.61 •

'T Vergeet Mij Nietje

Leer ons kennen

 "Via verbinding in verandering tot herinnering" 

De drijvende kracht achter 't Vergeet-mij-nietje is Evi Mans. 

Evi is een fiere mama, een gelukkige partner, een levensgenieter, een inspirator, een motivator en een creatieve duizendpoot. Waar een wil is, is een weg. Evi vindt altijd wel een weg en waar er toch geen weg te vinden is, bouwt ze er zelf gewoon een nieuwe. Alles is bespreekbaar bij haar, ook die dingen die in onze huidige vluchtige maatschappij nog vaak als een taboe ervaren worden. 

In 2007 startte ze 't Vergeet-mij-nietje op. Via dit project wil ze taboes doorbreken en het leven vieren. De eerste zaadjes van dit project werden reeds gezaaid in haar jeugdjaren, zonder dat ze er zichzelf bewust van was. Het hoe en wat vertelt ze jou zelf bij gelegenheid wel een keer. 

"Ubi volentia est, via est" 

Evi houdt van het leven en gelooft dat er in elke dag wel iets moois te vinden is. De kunst is het te vinden door op de juiste plek door de juiste bril te kijken. Je kiest uiteindelijk zelf welke bril je op zet. 

Evi houdt van mensen en gelooft dat verbinding in tijden van verandering leidt tot een onvergetelijke herinnering. Als mensen echt samen komen in deze snel veranderende wereld, gebeuren er magische dingen. De kracht van diepe menselijke verbinding is op zijn sterkst wanneer het hart op z'n zwakst is.  Als we onze kwetsbaarheid en angsten toelaten en er dwars doorheen durven gaan, ontstaat er innerlijke groei. Deze groei geeft ons herinneringen die op hun beurt ons telkens weer opnieuw naar de kracht van verbinding drijven. En alles wat je aandacht geeft, groeit en bloeit! 

Evi houdt van magie: taboes laten verdwijnen, onvergetelijke momenten creëren en harten laten schijnen. 

"If you can dream it, you can do it!"

"Help others achieve their dreams and you will achieve yours"

Contacteer ons vrijblijvend Uw berichtje